Ipsos Holidays | Hotel Corfu

Προτεινόμενο Πρόγραμμα 4 Ημερών

Ξενοδοχείο Ipsos Holidays στη Κέρκυρα

Προτεινόμενο Πρόγραμμα 4 Ημερών

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

1η Μέρα

Στο πάρκιν του IPSOS HOLIDAYS σας περιμένει το αυτοκίνητο που θα σας οδηγήσει στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Παρέχει όλες τις ανέσεις και εγγυάται την ασφαλή μετακίνησή σας σε κάθε σημείο. Πρώτος σταθμός για καφέ το γραφικό λιμανάκι της Κασσιόπης. Κολυμπήσετε στη μαγική παραλία Μπαταρία που βρίσκεται λίγο πιο πέρα και στη συνέχεια επισκεφθείτε τον παραδοσιακό οικισμό Περίθεια για ένα ταξίδι στο μύθο και το χρόνο. Το ταξίδι συνεχίζεται με γευστικές δοκιμές στα υπέροχα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού για κερκυραϊκή παστιτσάδα συνοδευόμενη από ελληνικά κρασιά ή την κορυφαία και βραβευμένη κερκυραϊκή μπύρα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη βάση, τα διαμερίσματα IPSOS HOLIDAYS, για ξεκούραση και προετοιμασία για τη βραδινή έξοδο για ποτό ή φαγητό στην παραλία του Ύψου.

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

2η Μέρα

Φορέστε τα καπέλα σας και βάλτε στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι με νερό. Σε 20' θα βρίσκεστε στο κέντρο της Παλιάς Πόλης για να περπατήσετε στα γραφικά καντούνια του νησιού, το Λιστόν και την πλατεία Σπιανάδα. Πολλές ορθόδοξες εκκλησίες, πλατείες, φρούρια και μουσεία με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του νησιού θα σας μαγέψουν με τη συντροφιά ενός επαγγελματία ξεναγού. Γευτείτε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι το κερκυραϊκό μπουρδέτο και άλλες τοπικές νοστιμιές. Μπείτε ξανά στο αυτοκίνητο και σε 5' είστε στην καρτ- ποστάλ της γραφικής Βλαχέρενας στο Κανόνι από όπου με το καΐκι μπορείτε να επισκεφθείτε το Ποντικονήσι. Ανεβείτε στο καφέ με την πιο διάσημη θέα της Κέρκυρας και απολαύστε ένα λουκούμι κουμ κουατ μαζί με το καφεδάκι σας στο γλυκό φως του ηλιοβασιλέματος. Στην επιστροφή πριν φτάσετε στο IPSOS HOLIDAYS κάντε μια στάση στη Μαρίνα Γουβιών και απολαύστε φαγητό και ποτό δίπλα στο κύμα.

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

3η Μέρα

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στη θαλάσσια εκδρομή: Από το λιμάνι της Κέρκυρας επιβιβαστείτε στο καραβάκι που θα σας οδηγήσει στο απόλυτο γαλάζιο των Παξών. Η ημερήσια κρουαζιέρα στους Αντίπαξους με στάση στις ονειρεμένες μπλε σπηλιές και μπάνιο στα καταγάλανα νερά στο Βουτούμι είναι από μόνη της μια εμπειρία! Αργότερα,μέσα στη μέρα το καΐκι θα σας οδηγήσει στους Παξούς και συγκεκριμένα στο γραφικό λιμανάκι Γάιο για βόλτα, φαγητό και ξεκούραση. Περιπλανηθείτε στο νησί, νοικιάστε ποδήλατο και χαρείτε τη φύση. Επιστρέψτε αργά το απόγευμα και ξεκουραστείτε στη δροσιά του Ipsos Holidays.

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

4η Μέρα

Επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητό σας και κατευθυνθείτε βορειοδυτικά: Σήμερα η μέρα ανήκει στην Παλαιοκαστρίτσα, τον ονειρεμένο κόλπο με τα γαλαζοπράσινα νερά. Νοικιάστε μια βαρκούλα και κάντε βόλτα στις σπηλιές, βρεθείτε σε μια παραλία με πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα και απολαύστε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά. Επιστρέφοντας, επισκεφθείτε στο μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στο βράχο και προσφέρει απίθανη θέα στη βορειοδυτική Κέρκυρα. Φεύγοντας, κάντε μια στάση στην παραλία της Αγίας Παρασκευής αλλά και το περίφημο bar La Grotta και απολαύστε ένα τελευταίο ποτό δίπλα στο κύμα.


Ipsos Holidays | Hotel Corfu

1η Μέρα

Στο πάρκιν του IPSOS HOLIDAYS σας περιμένει το αυτοκίνητο που θα σας οδηγήσει στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Παρέχει όλες τις ανέσεις και εγγυάται την ασφαλή μετακίνησή σας σε κάθε σημείο. Πρώτος σταθμός για καφέ το γραφικό λιμανάκι της Κασσιόπης. Κολυμπήσετε στη μαγική παραλία Μπαταρία που βρίσκεται λίγο πιο πέρα και στη συνέχεια επισκεφθείτε τον παραδοσιακό οικισμό Περίθεια για ένα ταξίδι στο μύθο και το χρόνο.

Το ταξίδι συνεχίζεται με γευστικές δοκιμές στα υπέροχα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού για κερκυραϊκή παστιτσάδα συνοδευόμενη από ελληνικά κρασιά ή την κορυφαία και βραβευμένη κερκυραϊκή μπύρα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη βάση, τα διαμερίσματα IPSOS HOLIDAYS, για ξεκούραση και προετοιμασία για τη βραδινή έξοδο για ποτό ή φαγητό στην παραλία του Ύψου.

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

2η Μέρα

Φορέστε τα καπέλα σας και βάλτε στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι με νερό. Σε 20′ θα βρίσκεστε στο κέντρο της Παλιάς Πόλης για να περπατήσετε στα γραφικά καντούνια του νησιού, το Λιστόν και την πλατεία Σπιανάδα. Πολλές ορθόδοξες εκκλησίες, πλατείες, φρούρια και μουσεία με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του νησιού θα σας μαγέψουν με τη συντροφιά ενός επαγγελματία ξεναγού. Γευτείτε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι το κερκυραϊκό μπουρδέτο και άλλες τοπικές νοστιμιές.

Μπείτε ξανά στο αυτοκίνητο και σε 5′ είστε στην καρτ- ποστάλ της γραφικής Βλαχέρενας στο Κανόνι από όπου με το καΐκι μπορείτε να επισκεφθείτε το Ποντικονήσι. Ανεβείτε στο καφέ με την πιο διάσημη θέα της Κέρκυρας και απολαύστε ένα λουκούμι κουμ κουατ μαζί με το καφεδάκι σας στο γλυκό φως του ηλιοβασιλέματος. Στην επιστροφή πριν φτάσετε στο IPSOS HOLIDAYS κάντε μια στάση στη Μαρίνα Γουβιών και απολαύστε φαγητό και ποτό δίπλα στο κύμα.

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

3η Μέρα

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στη θαλάσσια εκδρομή: Από το λιμάνι της Κέρκυρας επιβιβαστείτε στο καραβάκι που θα σας οδηγήσει στο απόλυτο γαλάζιο των Παξών. Η ημερήσια κρουαζιέρα στους Αντίπαξους με στάση στις ονειρεμένες μπλε σπηλιές και μπάνιο στα καταγάλανα νερά στο Βουτούμι είναι από μόνη της μια εμπειρία!

Αργότερα,μέσα στη μέρα το καΐκι θα σας οδηγήσει στους Παξούς και συγκεκριμένα στο γραφικό λιμανάκι Γάιο για βόλτα, φαγητό και ξεκούραση. Περιπλανηθείτε στο νησί, νοικιάστε ποδήλατο και χαρείτε τη φύση. Επιστρέψτε αργά το απόγευμα και ξεκουραστείτε στη δροσιά του Ipsos Holidays.

Ipsos Holidays | Hotel Corfu

4η Μέρα

Επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητό σας και κατευθυνθείτε βορειοδυτικά: Σήμερα η μέρα ανήκει στην Παλαιοκαστρίτσα, τον ονειρεμένο κόλπο με τα γαλαζοπράσινα νερά. Νοικιάστε μια βαρκούλα και κάντε βόλτα στις σπηλιές, βρεθείτε σε μια παραλία με πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα και απολαύστε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά.

Επιστρέφοντας, επισκεφθείτε στο μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στο βράχο και προσφέρει απίθανη θέα στη βορειοδυτική Κέρκυρα. Φεύγοντας, κάντε μια στάση στην παραλία της Αγίας Παρασκευής αλλά και το περίφημο bar La Grotta και απολαύστε ένα τελευταίο ποτό δίπλα στο κύμα.

Προνομιακές Τιμές

Κάνοντας την Online κράτησή σας στα διαμερίσματα Ipsos Holidays σας παρέχουμε άμεση πρόσβαση και κρατήσεις σε παροχές και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές:

Ζήστε όπως εσείς θέλετε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα

Κλείστε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα

Loading...