Ipsos Holidays | Hotel Corfu

Διαμερίσματα & Στούντιο

Ξενοδοχείο στον Ύψο Κέρκυρας

Καλωσήρθατε στο

Ipsos Holidays στην Κέρκυρα

Το Ipsos Holidays Hotel αποτελεί ένα πανέμορφο ορμητήριο για να ζήσετε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα όπως ακριβώς τις ονειρεύεστε. Πρόκειται για το ιδανικό ξενοδοχείο για ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία στις διακοπές τους.

Μια Μοναδική Εμπειρία

Καλαίσθητο, με εξυπηρετικό σέρβις, προσφέρει στους πελάτες αυτονομία εξαιτίας του εξοπλισμού των δωματίων (όλα έχουν μικρή κουζίνα) και της τοποθεσίας του.

Στόχος μας στο Ispos Holidays είναι να σας εξασφαλίσουμε το τέλειο περιβάλλον ξεκούρασης και εξυπηρέτησης ώστε να απολαύσετε όπως εσείς ονειρεύεστε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα.

Φιλοσοφία μας είναι ότι η Κέρκυρα απ’ άκρη σ’ άκρη, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Εμείς, με την φροντίδα της οικογενειακής επιχείρησης και την πείρα μας, σας παρέχουμε την πιο όμορφη και ασφαλή βάση για να τις ζήσετε!

Παροχές & Υπηρεσίες

Πισίνα/Childrens Pool

Πρωϊνό

Σίδερο/Σιδερώστρα

Χώρος για BBQ

Δωρεάν Προϊόντα Περιποίησης

Στεγνωτήρας Μαλλιών

Παντόφλες

Smart TV

Εξοπλισμός Κουζίνας

Ηλεκτρικός Βραστήρας

Πετσέτες/Σεντόνια/Πατάκι Ποδιών

Συστήματα Πυρόσβεσης

Απολαύστε τη διαμονή σας στο

Ipsos Holidays​

Η ρεσεψιόν είναι παραπάνω από πρόθυμη για την εξυπηρέτησή σας. Είναι πολύ καλά προετοιμασμένη να σας προτείνει πού να φάτε, πού να διασκεδάσετε και ποιες δραστηριότητες να κάνετε, στις καλύτερες τιμές.

Επίσης είναι 24/7 κοντά σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει.

Όλα τα δωμάτια έχουν καλό κλιματισμό, Smart TV, εύκολη πρόσβαση στην πισίνα και στο πρωινό. Η πισίνα του Ipsos Holidays είναι ένας ειδυλλιακός χώρος δροσιάς και χαλάρωσης από το πρωί ως το βράδυ.

Τα

Δωμάτιά μας

Ζήστε όπως εσείς θέλετε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα

Κλείστε τις διακοπές σας στην Κέρκυρα

Loading...